Copyright 2022 - Custom text here
  • Τομέας Πληροφορικής

  • Τομέας Διοίκησης & Οικονομίας

  • Τομέας Ηλεκτρονικών

  • Τομέας Μηχανολογίας

  • Τομέας Ηλεκτρολογίας

  • Τομέας Υγείας Πρόνοιας

Eπιμορφωτικό πρόγραμμα  για την πρόληψη των εξαρτήσεων.

 

Μέσα στα πλαίσια της ενημέρωσης για την πρόληψη των εξαρτήσεων, το σχολείο μας πραγματοποίησε επιμορφωτικό πρόγραμμα με τη συμβολή εκπροσώπων του ΚΕΘΕΑ που ολοκληρώθηκε σε τρεις κύκλους. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 16 Δεκεμβρίου 2021 με ενημέρωση-συζήτηση των εκπροσώπων με τους μαθητές της Α΄ Λυκείου, στις 17 Δεκεμβρίου ακολούθησε επιμόρφωση των εκπαιδευτικών της σχολικής μας μονάδας και στις 9 Φεβρουαρίου 2022 υλοποιήθηκε διαδικτυακή επιμόρφωση των γονέων και κηδεμόνων με τη συμμετοχή και μελών του συλλόγου διδασκόντων.

 

Βασικές πτυχές του επιμορφωτικού προγράμματος αποτέλεσαν η παρουσίαση των επιπτώσεων των εξαρτησιογόνων ουσιών στον ανθρώπινο οργανισμό (πρώτο pdf), οι επιδράσεις των ναρκωτικών στον ανθρώπινο εγκέφαλο (δεύτερο pdf) και η αντίδραση του σώματος ειδικότερα στη μαριχουάνα (τρίτο pdf).

 

 

 

 

 

 

 

 

 "La taranta alla Greca"

 
Στις 22/5/18 και στο ανοιχτό αμφιθέατρο του σχολείου μας, παρουσιάστηκε από τους μαθητές μας η παράσταση με τίτλο: "La taranta alla Greca". Πρόκειται για μια μουσικοχορευτική περιήγηση σε δρώμενα, τραγούδια και χορούς των ελληνόφωνων χωριών της κάτω Ιταλίας.
Τους μαθητές συνόδευσε το μουσικό συγκρότημα Encardia τους οποίους ευχαριστούμε πολύ. 
 
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο
 encardia
 
 

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Πανταζή Κωνσταντίνο (Αδειούχο Ηλεκτρολόγο Εγκαταστάτη) για την συμβολή του στην τεχνική παρουσίαση με θέμα: "Έλεγχος Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων με όργανα σύγχρονης τεχνολογίας". Ακόμη ένας επαγγελματικά καταξιωμένος πρώην μαθητής του τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού του σχολείου μας! Του ευχόμαστε καλή δύναμη!

IMG 20180320 120707

 

Διδακτική επίσκεψη στο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.

Ο τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού, την Δευτέρα 12/3/18 βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο και γνώρισε από κοντά το σύνολο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών που υπάρχουν σε έναν χώρο ειδικών μα και υψηλών απαιτήσεων.

Ευχαριστούμε την διεύθυνση του θεάτρου και κυρίως τον π. Αρσένιο Τζαμουτζάκη που με την ιδιότητα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και υπεύθυνου ασφάλειας μας επιφύλαξε μια εξαιρετική και άκρως εντυπωσιακή παρουσίαση.

 IMG 20180312 103727

 

Η εταιρία ENERCON στο σχολείο μας!

Στις 9/3/18 είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε δύο εξαιρετικούς ηλεκτρολόγους μηχανικούς της ENERCON μιας από τις ισχυρότερες παγκοσμίως εταιρίες στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Οι κ.κ. Μαρουλάκος Θεόδωρος και Χαδεμένος Κων/νος παρουσίασαν στον τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού  το τεχνολογικό σεμινάριο με θέμα: "Εισαγωγή στη λειτουργία των ανεμογεννητριών".
Ιδιαίτερη χαρά για εμάς μιας και οι εν λόγω ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ξεκίνησαν την σταδιοδρομία τους από τα θρανία των ΕΠΑ.Λ.
Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε πάντα να προοδεύουν.

 IMG 1953

IMG 1957

 

 

Έκθεση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και συστημάτων «ELECTROTEC».

Πιστός και φέτος στο ραντεβού του με την τεχνολογική πραγματικότητα ο τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού. 

 

 Υ/Σ ΔΕΔΔΗΕ

Μια αξέχαστη εμπειρία απέκτησαν οι μαθητές του τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού. Πρόκειται για την διδακτική επίσκεψη σε υποσταθμό υψηλής τάσης της ΔΕΔΔΗΕ που έγινε στις 22/2/2018. Ευχαριστούμε πολύ τους κ.κ. Τάσο Αρβανίτη και Άγγελο Βλαστό για την φιλοξενία μα και την άρτια τεχνική παρουσίαση.

 IMG 20180222 103715

 

 ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Στις 14/2/2018 είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο σχολείο μας και συγκεκριμένα στον τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού τον ακούραστο μα και αστείρευτο κ. Μανόλη Καλογεράκη. Πολλά διδαχτήκαμε από αυτόν μα κυρίως το πνεύμα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο. Τον ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση του τεχνολογικού σεμιναρίου με θέμα: «Εισαγωγή στη λειτουργία των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών» και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο του.

 IMG 20180214 110701

 

Στις 9/2/18 πραγματοποιήθηκε η διδακτική επίσκεψη του τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού στις εγκαταστάσεις της εταιρίας STAGER ABEE. Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση της εταιρίας για την ζεστή φιλοξενία καθώς και τους κ.κ. Καψαλίδη Σταύρο και Περπατάρη Μιχάλη για την άψογη παρουσίαση του θέματος: "Ηλεκτροτεχνικές εφαρμογές σε εγκαταστάσεις Ανελκυστήρων".